Particuliere thuiszorg

Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp.

  • Persoonlijke verzorging is bijvoorbeeld hulp bij het douchen, hulp bij het opstaan uit bed en hulp bij het eten of scheren
  • Verpleging is bijvoorbeeld de verzorging van een wond of het toedienen van injecties.
  • Begeleiding is ondersteuning bij het zelfstandig wonen op het gebied van praktische vaardigheden en de sociale redzaamheid\
  • Huishoudelijk hulp ondersteuning bij schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen 

Naast reguliere thuiszorg (vergoed door de AWBZ) bestaat er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Particuliere zorg. De thuiszorg die niet wordt gefinancierd vanuit de AWBZ. Dit betekent dat u zelf de rekening van de geleverde zorg dient te betalen. Een reden om voor particuliere zorg te kiezen, kan zijn dat u zelf (meer) behoefte heeft aan zorg, maar voor deze (meer uren aan) zorg geen CIZ-indicatie heeft gekregen.

Kosten Particuliere thuiszorg

De kosten voor particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van welke vorm van zorg wordt geboden. De tarieven liggen tussen de € 15 en € 60 per uur.

Inwonenden zorg

Voor mensen die zo lang mogelijk in zijn/haar eigen omgeving willen wonen, is het ook mogelijk om een een verzorgende in huis te nemen. Inwonende thuishulp is een fenomeen in opkomst en wordt ook wel Zorg Au pair genoemd. 

Lees meer over inwonende zorg

Kroon Particuliere thuiszorg
Grevelingen 16
2105 ZG Heemstede (Noord-Holland)
info@kroonparticulierethuiszorg.nl | Tel: 06 13135122

Website

U bent op zoek naar zorg aan huis voor een dierbaar familielid. Dan verwacht u zorg van een gediplomeerde professional, die bovendien het hart op de goede plek heeft. Dan ben u bij ons aan het goede adres! Ouderenzorg is onze expertise.

Thuiszorg De ZorgSter
J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk (Zuid-Holland)
Info@dezorgster.nl | Tel: 070-3643376

Website
Heeft u geen indicatie of  wilt u meer  zorg dan geïndiceerd door het CIZ? Dan kunt u bij ons particuliere zorg inkopen. Bij particuliere zorg is veel bespreekbaar bij de ZorgSter. U kunt hierbij denken aan extra hulp op het gebied van huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en verpleging.

Hart voor Zorg
Guyotte van IJsstelsteinlaan 14
1934 GN Egmond aan den Hoef (Noord-Holland)
admin@hartvoorzorg.org | Tel: 072 506 2002

Website
"Warme zorg voelt als aan warme deken." Hart voor Zorg is een bemiddelingsbureau voor particuliere thuiszorg, gevestigd te Egmond aan den Hoef, in de provincie Noord-Holland met als werkgebied regio Alkmaar.

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode