Vermelding op de site

Atlas van Particuliere zorg is een online wegwijzer in de wereld van particuliere thuis-, inwonende- en woonzorg en zelfstandig behandelcentra .

Voor particuliere thuiszorgorganisatie, particuliere woonzorgcentra, zorghotels en zelfstandige behandelcentra  zijn er verschillende mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld middels registreren en/of adverteren. Ook zijn er mogelijkheden om artikelen en/of events te plaatsen

 

Registreren

De Atlas van Particuliere Zorg een onderdeel van het platform Atlas van Zorg & Hulp. Geregistreerde organisaties of initiatieven kunnen gebruik maken van diverse publicatiemogelijkheden binnen zowel de Atlas van Particuliere Zorg alsmede de Atlas van Zorg & Hulp. Deze publicatiemogelijkheden variëren, afhankelijk van de registratiekeuze, van een bedrijfsvermelding, promotieblok, profielpagina, advertisement, nieuwsbriefvermelding tot aan het plaatsen van artikelen of events. Voor Standaard en Pro geregistreerden geldt een vermelding op zowel de Atlas van Particuliere Zorg evenals de Atlas van Zorg & Hulp (binnen de rubriek Particuliere zorg)

Aan een registratie is een jaarlijkse bijdrage verbonden en kan al vanaf € 48,- per jaar. Hieronder een schematisch overzicht.

 

  Basis   
    
Standaard
 
Pro     
 
Bedrijfsnaam vermelding

+

+

+

Naw-gegevens

+

+

+

Link naar website

+

+

+

Printscreen van website

+

+

+

Promotieblok (AZH en APZ)

-

+

+

Vermelding hoofdpagina binnen rubriek (AZH en APZ)
 

-

+

+

Vermelding binnen Atlas van Zorg & Hulp

-

+

+

Events, artikelen plaatsen (AZH)

-

+

+

Eenmalige vermelding nieuwsbrief (AZH)

-

+

+

Advertisement (AZH)

-

+

+

Profielpagina (AZH en APZ)

-

-

+

Groot advertisement (AZH)

-

-

+

Advertorial in de nieuwsbrief (AZH)
 

-

-

+

Kortingen op adverteren 20%
 
30%
 
40%
 

Jaarlijkse bijdrage (excl btw)

€ 48,-

€ 96,-

€ 144,-

Registratieformulier

 AZH = Atlas van Zorg & Hulp | APZ = Atlas van Particuliere Zorg

 

Toelichting Registreren

Een uitgebreide toelichting inclusief voorbeelden kunt u lezen onder Registeren

 

Adverteren

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden op uiteenlopende pagina's binnen zowel de Atlas van Particuleire zorg evenals de Atlas van Zorg & Hulp om onder de aandacht te komen bij de doelgroep(en). Voorbeelden hiervan zijn: Square, Banner, Skyscraper en Medium rectangle. Voor Geregistreerden geldt een korting van 20% tot 40% op de tarieven.

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over registreren, adverteren en/of het plaatsen van artikelen en events kunt u ook contact opnemen via redactie@zorghulpatlas.nl

Contactpersoon: Angelique den Outer (06- 125 887 86)

 

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode