Contact

De Atlas van Particuliere zorg is een online wegwijzer in de wereld van particuliere thuis-, inwonende- en woonzorg en zelfstandig behandelcentra. Hier vind je informatie die kan bijdragen aan het vinden, regelen en organiseren van particuliere zorg.

Het doel van de Atlas van Particuliere Zorg is ondersteuning te bieden bij het vinden, regelen en organiseren van passende partciuliere zorg. Deze informatievoorziening is geheel gratis toegankelijk voor de bezoekers. 

De Atlas van Particuliere Zorg is onderdeel van de Atlas van Zorg & Hulp

 

Vermelding op de site

Voor particuliere thuiszorgorganisatie, particuliere woonzorgcentra, zorghotels en zelfstandige behandelcentra  zijn er verschillende mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld middels registreren en/of adverteren. Registreren kan al vanaf € 48,- per jaar

 

Vragen

Heeft u vragen over de Atlas van Particuliere Zorg dan kunt u deze vrijblijvend stellen via het onderstaand contactformulier en/of via redactie@atlasvanparticulierezorg.nl Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

 

 

Atlas van Particuliere Zorg

Atlas van Particuliere zorg is een online wegwijzer in de wereld van particuliere thuis-, inwonende- en woonzorg en zelfstandig behandelcentra.

Deze online wegwijzer maakt deel uit van de Atlas van Zorg & Hulp

Wijzers

Particuliere thuiszorg

Particulier woonzorg

Zorghotels

Privékliniek en ZBC's

Partnerregistratie

Ook een vermelding binnen de Atlas van Particuliere Zorg? Bekijk hier de mogelijkheden

Gratis Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de wereld van zorg & hulp?

Meld je aan

Volg ons via sociale media

Facebook

Twitter

LinkedIn

 

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode